Kunnon "kantamameera"

Viikko on mennyt kovilla miinuskaloreilla ja se on taas tarkoittanut erinäisiä ylläreitä lenkeillä. Pari aika pahaa kanttausta tuli ja viimeksi tänään. Kävin lauantaina aamusta juoksemassa fiilispohjaisen rennon lenkin ja jätin syömisen pitkälle iltapäivään ja sekään ei kovin energiapitoinen ollut. Tänään sitten vimppain porukkalenkillä energiat loppuivat ihan kokonaan. Noin 50 minuuttia meni ihan leppoisasti, mutta sitten tuli energiavajeet ja niin pahasti että lopun parin kilsan kävelykin  oli lähellä stopata. Melkein 17 kilometriin sätkin ja sitten alkoi horisontti heilumaan niin pahasti, että oli tultava kävellen pois. Huh huh. Ei ole järkeä noin valjailla energioilla juoksentelu.

Lauantaina oli mukava moporeissu Haralanharjun näkötornille kahveille ja tervehtiin Jahan "kesätyöpaikkaa". Samalla laitettiin suuntaviivoja ensi vuoden juoksuille, kun pääsen aikuisten eli M50 sarjaan. Voimaharjoittelua on otettava ohjelmaan huvitti tai ei. Sain muuten maanantaina jumppaohjeita polvienkin tilanteen takia. Ei tässä vissiin olla enää ihan nuoria vesseleitä.

Keskiviikkona yritin veksiä, mutta energiat loppuivat heti alkuunsa ja veto jäi lyhyeksi. Onneksi tuli kuitenkin jotain yritettyä.

Haralanharjun näkötornilla
Haralanharjun näkötornilla. Idyllinen paikka ja loistava kahvila


Viikon treenit:

Ma Lepo

Ti Henkan kanssa kaasarin lenkki 13,55km 5'16/ km

Ke Verr 1,69km + veksiä (joka jäi lyhyeen) 6km 4'39/ km + verr 2,37km. Yhteensä 10,06km

To Galiksen ja Vetskun kanssa peruslötköä 13,3km 5'13/ km

Pe Arnen kanssa superrentouttava lomautuspäivän metsäköpöttely n 12km

La Kaasarin lenkki rentoa ja sokkona eli en katsonut vauhtia kertaakaan 13,55km 5'00/ km

Su Vimppain yhteislenkkeilyä ikiparhaissa Lamminpää-Julkujärvi polkumaastoissa. Vähän vajaa 17km pikkasen kuntsan pinnassa ja loppu kävellen. 18,81km

Viikko yhteensä 81,3km

Tuleva viikko menee perustekemisen ja miinuskalorien yhdistämisessä. Saapa nähdä, onko yhtään parempaa. Polvet on paremmat, mutta ei nyt mitään priimaa.

Kommentit