EPEK

Tänään oli tehtävä päätös ja peruin Nuuksio Backyard Ultraan osallistumisen. Harmitus on kova, mutta polvet on edelleen sellaisessa kunnossa että jo kahden tunnin juoksu on liian pitkä. Pitkien väkisin junttaaminen edes köpöttelemällä ei toimi ja kun se ei toimi niin kädet on nyt nostettu pystyyn. Ultraan olisi ihan turha mennä, jos alla ei ole pitkiä lenkkejä riittävästi ja nyt asia on aika selvä että mitään ihme parantumista ei tule. Keskityin to-la puutarhatöihin ja muiden vimppalaisten superviikonloppuyrityksiin. Silti tänään 15km lenkin jälkeen polvet on kipeät,  tunnen ne ihan koko ajan ja kyykistely on ihan myrkkyä. Galis näytti tänään Birgitta Challengessa uudella ennätyksellä, että kunto on juurikin niin kova kuin mitä on sivusta saanut seurata. Tietää Backyardin osalta hyvää!

Kävin eilen sentään iltalenkillä, mutta konehesselillä. Oli pakko ajella Leivintien muistojen bulevardille, kun siellä on joskus 10 vuotta sitten JaHan otettu kovia vauhtilenkkejä. Silloinkin touhut jäivät tauolle polvivaivan takia, mutta vielä parempaa niistä pääsin yli ja takaisin juoksuun. Eiköhän tämä tästä tälläkin kertaa.




Viikon treenit

Ma Lepo

Ti Lötköä Galiksen kanssa 12km 5'15/ km

Ke Kaasarin lenkki koko ajan kirraten. 12,32km 4'56/ km

To-La Polttopuita ja lapiohommia puutarhassa. Yllättävän raskasta tällaiselle toimistohiirelle

Su Jätin suosista Birgitan kierron väliin ja juoksin 7km alta vintsaa, 1km kävelyä ja 7km vähän enemmän alta vintsaa. 15,21km

Viikko yhteensä 39,5km

Tulevat viikot menee nyt ilman ajatuksia pidemmistä siivuista. Jotain kuitenkin ja järvistä tms pitkistä kuitenkin. Huomenna käyn vähän hoidattamassa noita jalkoja.

Kommentit