Korvasieniä

Viikko meni kaksijakoisissa merkeissä. Polvet oli alkuviikosta ihan priimaa ja uskaltauduin keskiviikkona Galiksen kanssa Sarankulman veksille. Lauantaina oli vuorossa pidempi pitkis, jonka loppu oli kyllä puhdasta polvikipua. Viimeiset 15km oli yhtä taistelua taksiin hyppäämisen ja juoksun välillä. Tyhjä pää ja juoksu vei voiton. Kiitos Galiksen, joka saatteli mut Haikkaan. Olisi jäänyt muuten kesken. En tainnut montaa sanaa sanoa Arboretumin suoran jälkeen vastattuani kysymykseen, juoksenko sakkoa: "En tod!" Hyvä lenkki kuitenkin ja tärkeä oljenkorsi kohti Nuuksio Backyard Ultraa. Mjev oli myös mukana ja näyttämässä kestävyyden olevan tallella.

Sunnuntai meni äitienpäivän merkeissä ja ah korvasienikeiton helliessä makunystyröitä. Alunperin oli tarkoitus käydä kevyellä polkulötköllä, mutta päätin säästellä kihelmöiviä korvasienimäisiä polvirustoja kevään ja alkukesän eittämättömään klassikkoon, Heinisuon iltarasteille. Se on perinne ja kova sellainen. Taistelua vanhalla kovien yhteisten veksien hegemonialla Arnen perässä rastilta toiselle. Alkava viikko odotuttaa!

Galis, Mjev ja takatukka sekä tissisillan siluetti

Viikon treenit:

Ma Vimpauttajien koronarastit osa 2 - 9,13km

Ti Lepo

Ke Verryt + Sarankulman veksi 10km 44.58min + verr. Yhteensä 13,47km

To Vetskun ja Galiksen kanssa lötköä 10,54km 5'18/ km. Kankeeta oli.

Pe Ducati Multistradan koeajo. Oli tykki. Aipan kanssa Puljun uuden hiihtobaanan "profeetan iltanäkäräisen" mäkivedot 10*27-30s/ 2min palautus + verrat. Kilsat 3km

La Pitkis 42,63km 6'01/ km. Polvet oli kyllä kovilla ja pistää mietteliääksi

Su Lepo

Viikko yhteensä 79,0km

Tulevan viikon avaa omatoimi iltikset. Muuten olisi tarkoitus ottaa vähän lyhemmästi ja kovempia tehoja, jos polvet rauhoittuu. Parin viikon päästä odottaa kauden eka Birgitta Challenge.

Kommentit