Heinisuon rasteja

Viikon eittämätön kohokohta oli torstain Rasti-Nokian omatoimi-iltikset. Kevään perinteinen suunnistus, jossa taiteilijat Arne Talkvist vetäen ja T.Hessell perässä vikisten käyvät 4V radan. Ei pysty ymmärtään eikä kykeneen suunnistajain vauhtia, kun mennään polulta pois. On se vaan kovaa. Tuli rassattua happoja hyvin ja Arne onneksi kertoili, mitä maastosta seuraavaksi tulee eteen ennen kuin otimme varsinaisen rastille lähestymisen. Pystyi edes jotenkin katsomaan karttaa poiketen aiemmista vuosista. Reissu toimi samalla esiNäätänä ennen seuraavan päivän Näätäcup 2020 avausta, jossa pari vimppalaista Puhis ja Tsaari pistelivät pitkällä radalla ihan kunnolla toisiaan vastaan. Käytössä oli GPS-seuranta ja se teki avauksesta jännittävää seurattavaa. Oikeastaan jännittävin suunnistuskilpailu, mitä olen koskaan seurannut. Oli kyllä huikea avaus tapahtumalle!

Arne ja Hessell

Muutoin viikko sujui vaihtelevasti ja sunnuntain pikkupitkän tuloksena on kipeät polvet. En tiedä tuleeko näistä kalua kesäkuun lopun Nuuksio Backyard Ultraan mennessä. Tässä pitäisi kuitenkin tehdä tulevina viikkoina kunnon treenit, jos viivalle mielii edes puolivaloilla kokemushengessä.

Viikon treenit

Ma Pirkkalan Baroc-rasteilla Galiksen kanssa. 11km 2.15h

Ti Lötköjen lötköä. Oli jalat ihan hyytelöä 10.04km 5'20/ km

Ke Koulukadulta Pispalaan rappujuoksua 10,43km 6'07/ km

To Heinisuon rasteilla rata 4V 4,93km 50.03min

Pe Lamminpäässä verkkailua Inov trail cup reitti läpi ja muuten harjulla hölköttelyä ja Galiksen tsemppausta reitin VK vetoon. 11,2km 7'23/ km

La Puutarhatöitä lapion varressa. Oli hyvää jumppaa.

Su Galiksen ja Vetskun kanssa Pirkkala-Lempäälä pikkupitkä pääosin poluilla 24,5km 2.40h

Viikko yhteensä 72,1km. Ei nyt ihan niin palauttavaa ollut kuin ajattelin.

Ensi viikolla on suunnitelmissa yksi tärkeä välietappi kohti NBU2020 valmistelussa. Sunnuntaina olisi tarkoitus juosta kauden eka Birgitta Challenge 46km. Jos polvet eivät sitä kestä, niin on kesäkuun ultra aika lailla utopiaa.

Kommentit