NUTS palauttelua osa II ja Pirkka

Takana on pari NUTSin jälkeistä viikkoa ja molemmat ovat menneet mieltä ja kroppaa palautellessa sekä ihmetellessä mitä kummallisimpia jännekipuja. Yllättävän hyvin on palautuminen edennyt lukuunottamatta alaselän ikävää kipua, joka häiritsee jo vähän nukkumistakin. Toivottavasti menee ohi ja kun vähän tokenee niin aloitan lankutuksen.

Tänään oli vuorossa pyöräilykauden avaus, kun poljin Pirkan pyöräilyn klassikon 134km "kylmiltään". Pieni lisähaaste polkaisuun oli kuljin. Myin hyvin palvelleen Vengen tänä keväänä pois, kun viime kesänä ajoin sillä kokonaisen yhden lenkin. Nyt piti valjastaa cyclo crossari maantiekäyttöön. Hain perjantaina Samulta sileämmät cyclokumit, jotka eivät rullaa niin hyvin kuin sliksit mutta paremmin kuin normi nappulat. Toisaalta ne palvelevat jatkossa hiekkatielenkeillä, kun sorajyrsinkulkimet ovat nykyään muodissa ja sehän on kivaa vaihtelua eikä vaadi aina letkaa jakamaan tuulta halkovia vetovuoroja. Eli ehkä kausi jatkuu vielä. Olin katselemassa Finska Kompanietin starttia ja mieli oli osin haikea, kun tiedän että siellä mennään kovaa ja vauhti hurmaa. Toisaalta näissä rauhallisissa vauhdeissa on oma suola, kun voi heittää juttua ennestään tuntemattomien polkijoiden kanssa. Nytkin oli useita mukavis juttuhetkiä matkan varrella ja maalissa.

Crux



Viikolla tuli tehtyä kolme juoksulenkkiä. Tiistaina olimme G:n ja Proffan kanssa lötköllä. G näytti olevan paljon paremmin palautunut. Viikolla tuli vielä sähkötystä kovista vauhdeissa. Lähdin sitten luonnollisesti lauantaina sen innoittamana vähän reippaammin liikenteeseen. Yllättäen lenkki tuli ihan ok vauhtia, vaikka perjantai oli ollut ihan rähmäköintiä samalla reitillä.  Näin se mieli ja virtuaalikyräily pelaa.

Viikon treenit:

Ma lepo
Ti 11,1km 58'15   5'16/km
Ke lepo
To Puru 6,6km 5'14/km
Pe Puru ja Haikan lisuri 7,1km 5'14/km
La Puru ja Haikan lisuri 7,1km 4'47/km
Su Pirkan pyöräily 134km sis. tauot Kurussa ja Muroleessa 4:37h

Ensi viikolla olisi tarkoitus pidennellä juoksulenkkejä, mutta vauhdit vielä aika fiilispohjalta.

Kommentit