Tupla-single järvinen

Tämän viikon alussa oli 12 viikkoa NUTSiin eli #karhueestaas projektin loppuhuipennukseen. Määräpainotus on aloitettu ja viikon teemana oli pitkät lenkit: la tuplajärvinen ja su single-järvinen. Alkuviikko meni palautuessa Malagan mättökilsoista. Hyvin tuli taas vanha totuus Malagan jäljiltä konkreettiseksi: juokseen oppii juoksemalla.

On se vaan loistavaa, että yksin ei tarvi tätäkään projektia klaarata. Viikonlopun kattauksessa Gallardo oli mukana. Toki lauantain synkimmillä hetkillä mietittiin pariinkin kertaan ääneen, että mitä järkeä tässä koko touhussa on. Voin sanoa omalta kohtaa, että yksin tehtynä ei olisi sitten yhtään mitään. Pääjärki on toki unelmassa tikkauttaa Spartathlon tatska pohkeeseen. Ja siinähän sitä järkeä on vaikka muille jakaa...

Sitten koitti sunnuntai ja mitä mahtavin talvinen kevätpäivä. Alusta oli huonompi kuin lauantaina ja paikoin pirullisen liukas, mutta juoksu se vaan kulki yli odotusten. Lappasin vielä loppuun pienen noston. Ei tarvinnut kysellä, mitä järkeä kun koko lenkki alku kankeuden jälkeen oli silkkaa nautintoa. Näin se kroppa ja mielenryijy toimii eli ei onneksi läheskään aina oletuksen mukaan. Toki lenkin jälkeen oli jalat ja koko kroppa aika sippi. Lenkin päälle iltapäivällä ulkoilu tutussa tai oikeastaan läheisessä koiraporukassa oli mitä parasta palauttelua ja Lyylikin menee edelleen sokeana "omassa" laumassa kuin tyhjää vaan ❤️.

Lyyli

Viikon treenit:

Ma Lepo

Ti Lepo

Ke Pirkkahallissa 6*1000m: alkuverkka + 3.52min/ 1.59min palautus, 3.46/ 2.01, 3.48/ 1.59, 3.50/ 2.01, 3.48/ 2.05, 3.48 + loppuverkka. Yhteensä 10km

To Matolla kevyehkö 8km 38.50min + 10min ergosoutua 162W

Pe Matolla pieni verkkailu 4km 19.48min + 10min ergosoutua 163W

La Tuplajärvinen Gallardon kanssa suhteellisen tuulisessa kelissä ja pakkastakin oli sen verran, että juomarakon letku jäätyi toka kiekalla enkä saanut sieltä sitten millään mitään. Onneksi 500ml lötkö urkkaa ja yksi Lidun juomageeli olivat mukana. 52.73km 5:07'13h 5'49min/ km tauon kanssa. Eka kiekka 2:24'31, huolto 12'46 ja toka kierros 2:29'54.

Su Single-järvinen mitä parhaimmassa kelissä Gallardon kanssa. Tsaarikin kävi morjenstamassa meitä omalla lenkillä Rahola-Epilä välillä. Alusta oli huonompi kuin lauantaina, mutta keli kompensoi eron täysimääräisenä. Lenkki onnistui hyvin, kun maltoimme alun ja juoksimme pikkuhiljaa kirraten loppua kohden. Puristin Ässältä viimeiset 3km vastatuuleen vielä kelpo nostolla. Eipä olisi aamulla uskonut, että näistä jaloista nostetaan yhtään mitään. 26,33km 2.17h 5.12min/ km.

Viikon juoksut yhteensä 101km.


Tulevalla viikolla juoksua vähän kuulostellen ja oikeastaan kokonaisuutena edessä on palauttava viikko. Perjantaina on Viimeisten pirkkalaisten vuosigaala ja lasinalustan tarkistus sekä uuden asettaminen eli tavoitekatsanto. Jos tulevan viikonlopun kelit ovat kohdillaan, niin lumilaudan ulkoilutus olisi viikonloppuna. Keskiviikkona on Pirkkahallin normi tonnit viimeisen kerran tänä keväänä ennen messu- ja ties mitä maatalousnäyttelyrumbaa.

Juoksufiilisbarometrillä mitattuna homma on tällä hetkellä paremmalla kuin hyvällä mallilla ja tästä on hyvä paaluttaa kohti karhua!


Kommentit