Combo ja single sekä uusi Vimppa

Viikon ehdoton kohokohta oli uuden jäsen Gallardon saaminen Viimeiset pirkkalaiset porukkaan. Tänään suoritettiin vanhojen tapojen mukaisesti sunnuntain pitkän lenkin yhteydessä virallinen tervetuloseremonia puheenjohtajan puhein ja kuohuviinimaljojen nostoin Rajasalmen sillan kupeessa.


Treenimielessä sain tehtyä lauantaina yhden #karhueestaas -projektin pääharjoituksista. Supercombo eli järvinen alta vintsaa ja päälle Tampere Parkrun 5km all out tyyppisesti. Tälle eli seuraavalle päivälle vielä järvinen alta vintsaa. Lähdin lauantain järviselle Ratinasta Parkrunin lähtö ja maaliviivalta. Se oli oikea ratkaisu, koska auton sai viereen parkkiin ja sinne kuivat vaihtopaidat sekä energiaa. Keli oli sen verran kosteaa, että ilman kuivia paitoja olisi starttihetken odottelu ollut eilisessä tuulessa ihan horroria ja flunssa aika todennäköinen lopputulos. Välihuoltoaikaa jäi 18 minuuttia ja nykäisin Lidun letkeän tupla-annoksen sisältävän korkkigeelin ja puoli litraa urkkaa. Järviselle ei ollut tuttuun tyyliin juomaa eikä muutakaan energiaa mukana. Tuo nopea energiatäydennys aiheutti ilmeisesti pientä painetta takaiskuventtiilille tai sitten rypistys oli muuten vain niin kova, että oksut oli enemmän kuin lähellä eli suussa. Treeni oli kyllä kaikessa eeppisbrutaalisuudessaan ehdottomasti tekemisen arvoinen! Tänään vielä päälle järvinen alta vintsaa ja viikonlopun harkka oli tehty.

Viikon tekoset

Ma Lepo

Ti Henkan kanssa lötköä Hesoissa 13,5km  1.11h

Ke Hallissa piti juosta veksi, mutta muutin treenin viime hetkellä peruslötköksi 12km 1h

To Kauden kovin Pyynikki-Pispala 3S 11,7km 1.15'20h 

Pe Lepo. Suunnitelmassa oli kevyt mattohölköttely ja ergosoutu, mutta ei ehtinyt. Ilta meni oikein mukavasti Kangasala-talossa Silvennoinen, Försti, Hela & Band keikalla. Förstin vahvalla tunteella tulkitsema Pieni ja hento ote ei jättänyt kylmäksi. Sitä sitten kelailin mielessäni seuraavan päivän Parkrunissa, kun juoksu meinasi tuntua jo vähän liiankin pahalta.

La Järvinen 26,1km  2.08'25h  4.55min/ km + Parkrun 5km 20'45min (oma kello 20'43.7)+ 1km verraa. Yhteensä 32,1km

Su Järvinen kotoa kotiin 26,31km   2.10'15h  4.57min/ km

Viikko yhteensä 95,6km

Tulevalla viikolla olisi tarkoitus alkuun palautua eli lötkötellä maanantai ja tiistai. Keskiviikkona veksiä ja torstai 3S tai puolipitkä.

Kommentit