Lepoviikko ja 2019 vuositavoitteiden asetanta

Viikon teema oli suunnitelman mukaisesti palauttava ja käytännössä tarkoitti vähemmän treenikertoja ja lyhyempiä matkoja kuin normiviikoilla tästä eteenpäin. Ihan hyviä lenkkejä viikkoon kuitenkin tuli.

Perjantaina oli Viimeisten pirkkalaisten vuosigaala, jonka riitteihin kuuluvat vuosipunnitus, vuosikokous, vuosigaaladinner ja päälle olutbaarissa käynti vuositavoitteiden kirjaamiseksi olutlasin aluspahville. Samalla suoritetaan katselmus edellisen vuoden tavoitteisiin. Dinner nautittiin tällä kertaa 3S maisemissa Cafe Pispalassa ja jälkimainingit Pulterissa. Olihan taas kerran mukava ja hauska iltama. Tällä kertaa oli vissiin sen verran nälkiintyneitä jäseniä punnituspaaston jäljiltä, että poikettiin vielä Lamminpään ylägrillillä ennen maate menoa. Sain punnituksessa kaikkien aikojen alimman henkilökohtaisen tuloksen. Vuosi pari vuotta takaperin oli henkilökohtainen kaikkien aikojen raskain tulos. Näin se välillä menee. Vielä -3,2 kilon tiristys ja olen #karhueestaas painotavoitteessa.

2019 kaljalasinalus- eli viralliset vuositavoitteet:
  • #karhueestaas projekti ja suoritus onnistuneesti maaliin
  • Vimppa-bonustavoite: Postin mäessä yhden kilometrin matka alta kolmen minuutin
  • Paavo Nurmi puolikkaalla ennen Henkkaa maalissa
  • Puolimaraton alle 1.28h ja ei tarvitse olla PNM
  • Spartathlon hakuun oikeuttava tulos. Lienee käytännössä 100km alle 10h ja tapahtumana Wihan kilometrit


Uljaat Viimeiset pirkkalaiset Cafe Pispalassa: Tappi, Tsaari, Vetsku, Arne, Puhis eli Proffa ja Raksa eli Rane


Viikon treenit:

Ma Lepo

Ti Lepo

Ke Hallitonnit. Raskasta oli viikonlopun jäljiltä. 6*1000m 3.58min veto/  1.57 palautus, 3.48/ 2.04, 3.50/ 1.47, 3.49/ 2.19, 3.51/ 2.06, 3.41 ja verrat päälle. Yhteensä 9km

To Gallardon kanssa 3S Pyynikki-Pispala. Ei ollut jaloissa mitään ja eikä kyllä kulkenut. 1.12h 11,68km

Pe Matolla 8km 39min

La Lepo, oli vähän akillesjänteet hellinä

Su Järvinen letkalla Gallardo, Marko, Rane ja osan matkaa Tsaari. 26,34km   2:09'11   4.54min/ km 

Viikko yhteensä 55km

Tuleva viikko on perus treenausta ja lauantaina olisi tarkoitus toteuttaa yksi #karhueestaas projektin pääharkoista. Järvinen Hatanpäältä ja loppuun osallistuminen Parkruniin, jossa all out tyyppinen veto.


Kommentit