järvisiä

Viikon teemana oli kolme pitkää ja vetotreeni sekä muuten palauttelua fiiliksen mukaan. Alkuviikko meni koiran ulkoiluttamisessa, joka tuntuu toimivan henkisen puolen palauttavana ulkoiluna oikein hyvin. Treenisuunnitelma oli kolme järven kiertoa ja pitkän odotuksen palkitseminen ekoilla hallitonneilla. Odotusarvo tartanilla juostaville tonneille hipoi huippua ja pääsi jotenkin unohtumaan oma kumara selkä ja koukut polvet sekä hidas vauhti. Ei mennyt ihan niin iloisen kepeästi ja nopeasti, mitä etukäteen olin itselleni tahtonut antaa ymmärtää. No tulipahan taas nöyryyttä säkillinen.

Kaiken kaikkiaan viikosta kehittyi loppua kohden oikeinkin hyvä ja moni kuntopolitiikassani askarruttanut asia sai valaistusta. Tai ainakin luulen niin. Sain ruoansulatuksen rauhoitettua viikolla eli kaikki syöty ruoka ei tullut suorasta torvesta läpi vaan oli suhteellisen stabiili. Se taas todisti sen, että kun tekee pitkiä siivuja peräkkäin ja saa energian imeytymään, niin kropassa riittää energiaa jopa pidemmälle reippaammallekin lenkille viikon päätteeksi. Toinen oivallus, on jaloista hävinnyt voima, ja että se ei taida sinne tulla ihan perusjuoksulla takaisin. Eli jotain voimaharjoittelua on otettava viimeistään alkuvuonna ohjelmistoon.

Treenit:

Ma 1.30h koiran kanssa ulkoilua

Ti Loskassa eli lepo

Ke Pirkkahallissa 5*1000m. Enempään ei pystynyt, vaikka kahdeksan oli tarkoitus. Ajat: 4.00min/ 2.00min palautus, 3.53/ 2.01, 3.50/ 2.01, 3.46/ 2.14 ja 3.50 Alle ja päälle verkat. yht 10km

To Järvinen ja välissä viimeisten pirkkalaisten vint5aajille järjestämä munkkikahvitarjoilu Pyynikin näkötornilla. 26,26km, 2.37h, 5.58min/km. Aika sisältää munkkitauon 14.57min

Pe Koiraulkoilua

La Järvinen 26,27km 2.24h, 5.29min/km

Su Järvinen 26,31km 2.14h, 5.05min/km Lenkki oli loppuun kiihtyvä juostessani karkulaiset kiinni ja innostuin vielä rykäisemään nimikkokiveltä viimeisen 6km ihan kelpo nostolla. Ihan vaan, kun Jaha kehotti ottamaan lopun rauhassa.

Kaikki järviset tuli muuten juostua nastoilla. Su ne oli jo sitten ihan tarpeeseen.

Tulevalla viikolla olisi tarkoitus kiskoa 6*1000m hallissa ja sunnuntaina tuplajärvinen. Muutoin aika sekalaista palauttavaa tekemistä.



Kommentit