Plan A valmistelua

Viikko meni palautellessa ja lähinnä pientä ylläpitoa harjoittaen. Tiistaina olimme koolla vanhalla WBR pyöräporukalla, Alli, Markus, Patse ja Santtu. Oli mukavaa vaihtaa kuulumisia ajan kanssa. Aikaa oli kulunut tovi eli vuosia siitä kun olemme viimeksi olleet porukkana koolla saati pyöräilemässä. Kiitos Allille, joka ideoi illan ja huuteli porukan kokoon.

Lauantaina kävimme Gallardon kanssa hölkkäilemässä lyhyen pitkän lenkin ja samalla haimme imaamilta viimeiset voitelut tulevaan Plan A:n toteutukseen. Suurin haaste lenkillä taisi olla imaamin Koikkarin ranchin kaikkien kymmenien ovikellonappien joukosta oikean painamisessa. Lopulta löysin oikean ja saimme arvokkaita ohjeistuksia tulevaan huipennukseen.

Aina kannattaa kysyä neuvoja kokeneemmilta! PJH

Lauantai jatkui Keiton ja Merjan 50+50 bileissä ja hauskaa oli! Tänään on ollut sitten vastaavasti vähän rauhallisempaa.

Viikon treenit:

Ma Vesijuoksu 45min

Ti WBR riders porukalla Kuumassa saunomassa. Reppu selässä vaihtokamoja kuskaten hölköttely kotoa Laukontorille 8,39km 5'33/ km

Ke Lepo

To Lepo

Pe Matolla 1km vintsaa + 2*1km 4'00/ km ja 200m palautus + loppuverra vintsaa. 6km

La Puolipitkä 20,14km 5'24/ km

Su Lepo

Viikko yhteensä 28,5km

Tulevalla viikolla ollaan jännän äärellä!


Kommentit

  1. Sanottaisiinko nyt niin, että kylläpä ja jopakin GT720-projektin statusta nostaa vielä entisestään merkittävästi se, että se ilmeisesti sai nyt imaamin "siunauksen"! Imaamin osumatarkkuuden häiveominaisuus ketteryyksineen lienee kuitenkin vailla vertaa... Siitä on hyvä jatkaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti