Mopolla Virossa ja flunssa jatkuu

Alkuviikko ma-to meni mopoillessa Virossa. Oli hieno reissu ja positiivinen yllätys kaikin puolin. Suuntasimme maanantaina Tallinnan Muugasta länsirannikkoa pitkin Paldiskin ja Haapsalun kautta Saarenmaalle. Olimme Kuresaaressa pari yötä ja ajeltiin tiistaina Saarenmaalla pieni lenkki. Keskiviikkona suuntasimme Pangan penkereiden kautta tuulimyllymuseon ohi kohti Pärnua. Pärnussa yksi yö ja käppäilyä keskiviikkona sekä torstai aamulla tutustuen keskustaan sekä rantaan. Matkaa kertyi reilu 1100km. Teiden hyvä kunto oli kyllä positiivinen yllätys, jopa soratiepätkän kuin myös majoitusten siisteys. Samoin yllätti vegaaniruoan saatavuus ja hyvä taso ravintoloissa. Ensi kesänä uudestaan.



Pärnu ja katutaidetta


Pärnun majoitus Dönhoff residence

Kuresaaressa Kuningatar




Kuressaaren majoitus Allee apartments


Viikon treenit oli lähinnä flunssan kanssa sovittelua ja juoksurytmin kiinnipitämistä.

Ma-to mopoilua

Pe Pirkkalan purtsan kierto 6,71km 5'14/ km. Lihakset ovat levinneet, mutta happi ei kulje ilmaisissa keuhkoissa

La Lötköä poluilla Gallardon kanssa, jolla oli alla 3h juoksua. Silti en oikein pysynyt tahdissa, mutta lima liikkui. 14,75km

Su Vetskun kanssa poluilla 9,85km.

Viikko yhteensä 31,3km

Ensi viikolla ei auta kuin pitää säännöllistä rytmiä yllä ja toivoa, että keuhkot tulisivat kuntoon. Keskiviikkona on Lastenojanvuoren ME-koe, jossa pääsee kokemaan happohyökkäyksiä. Itse vain talkoilen.




Kommentit