Lajivoimaa, konehesselimessut ja supercombo

Tänään olisi ollut alkuperäisen speksin mukaan helmikuun pitkän lenkin vuoro eli tuplajärvinen. Eilen alkoi kuitenkin supersäästä selviämään, että keli -6C, 10m/s tuulta ja kova lumisade eivät taida tukea ko harjoitusta. Onneksi olen tutustunut toiseen yhtä kahelilla asenteella varustettuun kaveriin, joka totesi lauantain viestittelyssä että voihan NUTSissakin tulla lunta! Niinpä päätettiin tehdä pitkis combotreeninä eli alle single järvinen ja päälle matto. Tosin itse sitouduin tunnin tiukkaan siivuun matolla. Gallardo sitoutui ja jyysti speksin mukaan eli matolla järvisen koko matkan. Asenne on kohdillaan!

Eilen oli viikonlopun kohokohta, kun kävimme Terhin kanssa nostattamassa ensi kesän moporeissukuumetta. Samalla mukaan tarttui molemmille uudet ajopuvut. Messuilla oli mukavan leppoinen tunnelma, vaikka väkeä oli hurjat määrät liikkeellä.

Jokohan kohta rouva  haluaa oman Gessun? 

Gallardo ja Breznev

Viikon treenit:

Ma Lepo

Ti Matolla 10min verra + 10*1min veto/ 1min palautus + 2.30min palautus ja 5*35s veto/ 55s palautus. Pidemmissä 3.50-3.40min/km ja lyhyissä 3.20-3.10min/ km. Päälle verra ja 10min soutua ergolla 151W keskiteholla. Aika ruipeloa toi soutu. Juoksu yht 9km/ 42min.

Ke Matolla lötköä 10km 49min, lopussa kolme hermotuskiihdytystä 250m 3.09min/km + 10min ergosoutua 163W

To Pyynikki-Pispala 3S ennätysporukalla: Arne, Gallardo, Marko ja Proffa 12.16km. 1.18h. Nahkeeta oli ja pohkeet aika kipeät.

Pe Lepo

La MP messut

Su Umpihankijärvinen 26km  2:46'58 + matolla 12,2km 1:00h. Kymppi matolla nousevasti 47minuuttiin ja loppu lötkönä. Hyvä treeni, vaikka keli oli pahin koskaan järvisellä. Henki salpasi, kun lumi satoi suuhun, silmät jäätyivät umpeen ja hangessa tarpominen oli oikeasti raskasta tai ainakin hidasta.

Ensi viikko olisi taas tarkoitus vetää tehopainotuksella. Torstaina pääsee pitkästä aikaa halliin tonneilla.



Kommentit