Vajaa tupla

Tämän viikon empiirinen kokeilu, la puistojuoksu ja su tuplajärvinen, ei toiminut. Kunto ei vaan riittänyt ja sitä ei yhtään helpottanut viikonlopun pienet imeytymisongelmat. Homma oli aikalailla taputeltu ekan kiekan jälkeen, mutta lähdin kuitenkin vaappuun tokaa kiekkaa läpi ja jo muutaman kilsan jälkeen juoksu oli muuttunut köpöttämiseksi, eikä siitä sitten paljon nautintoa saanut kaivettua. Gallardo häipyi jossain 37km kohdilla horisonttiin ja päätin että Pispalan nousu pitää klaarata ja laskussa voi tehdä päätöksen tuntemuksen mukaan. Pyynikillä keissi oli selvä. Juoksukävelyä olisin ehkä päässyt kotiin asti, mutta keli oli sen verran vilakkaa että se ei oikein innostanut. Toisaalta eipä tuosta paljon hyötyäkään ollut ja kun kaiken päälle mahaan sattui eikä oksutkaan kaukana olleet niin löin hanskat tiskiin.


Viikon suoritukset:

Ma Lepi
Ti Pyynikillä 6km palauttavaa. Jalat oli vielä viikonlopusta tosi väsyt
Ke Viimeisten pirkkalaisten mestaruusjuoksu Pirkkalan hölkän reitillä. 10,5km 48.23min. Verryttely ennen ja jälkeen auton penkinlämmittimellä
To Lepi
Pe Lötköö 10km 55min
La Tampere Parkrun 5km 20.10min + verrat. Yhteensä 9km
Su Melkein tuplajärvinen 45km 4.30h - El horror

Tulevalle viikolle oli epäilyjä, että keskiviikkona saattaa päästä halliin. Jos näin on, niin sinne on sitten mentävä riuhtoon tonneja. Muuten on tarkoitus pitää vähän maltillisempi viikko väliin.


Kommentit