Maltsuviikko

Viikon teema oli vähän maltillisempi ja toteutus oli kunnolla maltillisempi. Hyvä niin!

Viikon pääteemaksi muotoutuivat kevyet koiran ulkoilutukset ja pari varsinaista juoksusiipaletta. Olen ulkoiluttanut koiran ohessa mustia jalokiviä eli kävelysauvoja. Pirkkahalliin ei vielä ennakkoaavistuksista huolimatta tällä viikolla päässyt ja toinen oikea juoksutreeni suuntautui Sarankulman sulalle. Onneksi Gallardo oli lähdössä, niin en kehdannut jäädä kotiin sohvalle. Toisaalta lähettelin Koikkariin tuttipulloterveisiä, kun imaami arveli kelin olevan liian kylmää ja takkahuoneen setelikylpyjen toimivan parempana treeninä. Eipä siinä auttanut kuin mennä tai olisi saanut lämmitellä ihan omat kaurajuomat kotona. Ja niinhän siinä olisi käynyt jos ei lenkki olisi ollut sovittuna.

Toinen siipale oli tänään loppuun maltilla kiristelty järvinen. Järviselle lähdin kahvin voimalla ja päälle vielä kuristelin tunnin vedellä. Lenkillä mukana oli pullossa vettä. Kroppa on pikkuhiljaa oppinut käyttämään rasvoja, vaikka viikko takaperin homma sakkasikin totaalisesti, ja kotona voi vähän pitkitellä rasvajuhlia. Lenkin jälkeen pistin "bitcoineja" pankkiin eli otin pienet tirsat. Sen jälkeen metsään Lyylin ja rouvan kanssa rentoutumaan. Päivän keli oli kyllä mitä parhain ja #mielenryijy täyttyi metsän rauhassa kohisten.


Treenit

Ke 6*1000m + verrat. Yhteensä 9km
Su Järvinen 26.5km 5.10min/km. Nimikkokiveltä kirraava. Moguli tuli mukana ja höpötteli rinnalla, kun oma syvällisempi hengittely esti puhumisen.

Tulevalla viikolla olisi taas tarkoitus iskeä useampana päivänä asfalttia.

Kommentit