Kaksi pitkää siivua

Viikon saldona oli kaksi pitkää siivua ja ei muita lenkkejä jos ja kun lyhyitä koiran kävelytyksiä ei illata. Perjantaina suunnistimme Viimeisten pirkkalaisten rogaining osastolla teräsmylly kolisten kohti perinteikästä 8h Tampereen YÖ-Rogainingia (pe klo 22 - la klo 6). Teemana oli pistesaalistus helpoilta korttelirasteilta ilman häröilyä matkan kustannuksella. Toteutus oli pöpelikköä vääriä polkuja valiten vähillä pisteillä ja loppuun reitin korjauksen takia pitkällä siirtymällä maaliin. Ylimääräisiä minuutteja ei montaa jäänyt, kun saavuimme maaliin. Itselle reissu oli kevyt ja sinänsä kiva joskus näinkin, kun ei ihan joka kerta tarvi roikkua virtuaalisen kumilangan päässä.

Pääsin tällä kertaa roksussa poikkeuksellisesti sen verran helpolla, että uskaltauduin sunnuntaina vielä rauhalliselle järviselle. Jätin aamupalan väliin, lähdin mukilla kahvia ja otin vettä mukaan. Ajatus oli vähän opettaa kropalle rasvan käyttöä. Kulku oli ihmeen helppoa, vaikka jossain kohtaa jännitinkin että pajatsosta loppuu kolikot. Sain jopa pienen kirrauksen vikalle neljälle kilsalle Härmälän kämppärin mäen jälkeen. Lopun kiristelyssä lenkin keskarista tippui muutama sekka ja vika kilsa tuli 4.32minuuttiin. Mukavaa oli leppoisasti edeten jutustella niitä näitä. Olimme imaamin johdolla Vint5aajien koko Karhunkierroksen eestaas porukalla liikkeellä. Imaamikin vielä lisää ees matkaansa taas tai ainakin antoi mielestäni meille luvan kokeilla sen tekemistä salaa takanapäin.

Heatmap diksuteltu

Faktat:

Ma-To Lepi
Pe Rogsu 8h 51,7km
La Päiväunet
Su Järvinen 26,5km 5.19min/km

Sovimme Vint5aajien polkujaoston johtokunnan kokouksessa, että seuraava tuplajärvinen kirmaillaan viikon päästä sunnuntaina. Lisäksi täsmensimme, että kaikki kerran kuussa tuplat + maaliskuun tripla juostaan kelissä kuin kelissä, koska Karhueestaaskin voi olla kelissä kuin kelissä. Toivottavasti tammi- helmikuulle osuu kunnon -32 pakkasjakso!

Kommentit