Roksua kohti

Tampereen taidemuseo: Tuomo Rosenlund & Mika Hannula. Näyttelystä Paikan muisti.


Kulunut viikko meni lenkkien osalta niukoilla treeneillä lukumäärällisesti eli kolmella, mutta toisaalta kroppa ei ota vielä ihan kauheasti vastaan.

Ke Veksi 11km 3.32min/km + verrat n. 15km yhteensä

Pe PK töistä kotiin 16,8km 5.34min/ km. Oli jotenkin veltto tunne jaloissa koko matkan

Su Birgitta Challenge 46,1km Aika: 5.56,15. Tein tulevaan roksuun ravintosuunnitelman valmiiksi ja koeponnistin sapluunaa tänään käytännössä. Hyvin tuntui toimivan ja suunitelmalla mennään.

Viikkoon mahtui muutama pieni kohokohta:

Torstaina saapuivat parit uudet Hokat toiset roksua varten ja toiset Wihaan.


Perjantaina oli vuorossa roksutiimin pääharjoitus special: Kippisfestivaalit ja Martti Servo & Napander. 

Lauantaina kävin aamupäivällä parantelemassa roihuavaa konehesselin vaihtokuumetta ja onnistuinkin saamaan lämmöt ihan uusiin lukemiin. Saa nähdä vaihtuuko. Kävimme Terhin kanssa iltapäivästä kulttuurikahvila Laikussa vegaanibrunssilla ja Tampereen taidemuseossa, jossa oli vuoden nuoritaiteilija J.A. Juvanin näyttely WITH ALL MY LOVE ja Tuomo Rosenlund & Mika Hannulan Paikan muisti. Olivat varsin erilaiset ja ajatuksia herättelevät näyttelyt. Arvostan sitä, kun joku laittaa itsensä likoon ja sen oli kyllä mielestäni J.A. Juvani tehnyt. Juvanin teokset jäivät mietityttämään kovasti. Paikan muisti oli taas tamperelaiselle (nyk. pirkkalainen) hauskoja, kun oli monessakin mielessä taitavasti tehtyjä kuvauksia tutuista paikoista. Oli ehdottomasti käymisen arvoinen näyttely!

Viikon yksi kohokohta oli myös Inkvisition uusi Ystävä biisi, jolla bändi halusi kunnioittaa vuden takaisen Turun puukotusiskun uhrien muistoa. Toimiva biisi ja aina kun sanoituksissa on kyse oikeista tarinoista tai sanomasta, niin se antaa sille ihan erilaista syvyyttä. Niin nytkin!

Tuleva viikko on treenien suhteen vielä vähän auki ja riippuu paljolti jalkojen toipumisesta. Roksua varten ei kummoisia juttuja enää voi tehdä, mutta lokakuun puolivälin Wihan satkua ajatellen vahva ehdokas tulevalle sunnuntaille on tuplajärvinen ja viikolle normi veksi. Jiirailen viikon mittaan palautumisen mukaan. 

Kommentit