Polvikitinää

Polvikitinä jatkuu, mutta jotain tässä voi kuitenkin tehdä. Pidin viikolla kolme lepiä putkeen, kun pääsiäisen jälkeen oli polvien takia  enempi hankalaa taas ihan perusaskareiden hoitelu.

Perjantain lomautuspäivällä käytiin Arnen kanssa pitkällä patikalla Nokian upeissa maastoissa. Olihan taas rentouttavaa kuljeskella ja jutustella metsän keskellä isoista ja pienistä asioista. On se vaan parhautta tämä suomalainen kevätluonto kaikkine tuoksuineen ja äänimaailmoineen! Hyvin palvelleet vaelluskenkäni tulivat elinkaaren päähän reilun 23 vuoden palvelun jälkeen. Loppureissu piti tulla ilman toisen kengän pohjaa.

Tänään tehtiin Galiksen kanssa spesiaalipitkis metsässä ja mentiin välillä polkujen ulkopuolelle. Oli hyvää jumppaa polville. Erikoisinta oli, kun otin sauvat mukaan ja oikea hauis puutui kolmen ja puolen tunnin reissussa ihan kunnolla. Reilu vuosi sitten sauvat oli lähes 29h Karhunkierroksella, eikä käsissä tuntunut ollenkaan. Huvittavinta tänään oli, kun en käyttänyt niitä kertaakaan edes Saukonvuorelle juostessa. Olipahan rekvisiittana mukana. Iltapäivästä kävin vielä Pispalan portaita kävelemässä ylös alas, kun Kaisa halusi tsempparin mukaan omaan rapputreeniinsä. Sen verran oli pitkiksen jäljiltä polvikitinää, ettei olisi tullut mieleenkään juosta portaissa.



Viikon treenit:

Ma Hesselöintiä 52km Säijä, Kuokkala, Kulju

Ti-To Lepo ja koiran kanssa ulkoilua

Pe Arnen kanssa patikointia reilu kymppi ja kolme ja puoli tuntia kahdella sumppitauolla. Keli oli kohdillaan

La Galiksen kanssa polkulötköä 14,16km 6.01/ km

Su Galiksen kanssa metsäpitkis 25km 3.26h

Eipä tässä paljon suunnitelmia voi vielä rakennella. Lähinnä liikuntaa päivän ja mielen mukaan.


Kommentit