Perusviikko

Arki alkoi ja takana on suhteellisen perustekemisen viikko. Pari puristelua, terävät ja pitkä, muuten lötköä. Sellaista siis mitä pitääkin parin viikon päässä häämöttävään Paavo Nurmen puolikkaaseen tehdä. Viikkoon mahtui mukavia lenkkejä ja tänään juostiin järvistä kuuden Vimpan letkalla. Oli leppoisa lenkki! Keskiviikon 12km  veksi tuli rennosti 4'20 vauhdilla. Lauantain Parkruniin olin virittänyt odotukset juosta uusi PB, vaan ei tullut. Verrassa tuntui hyvälle, mutta jostain syystä ja varmaankin ultraharjoittelun ansiosta yläpään likistely ja nopeus ei tartu yhtään. Hyvä oli treeniviikko joka tapauksessa! Oikea akilles vaivaa edelleen välillä enemmän jä väliin vähemmän. Muistuttaa kuitenkin koko ajan olevansa olemassa.

Viikon kohokohta oli  ylipäiväisen Beyond Burger -pihvin metsästys paikallisesta osuuskaupasta. Tapahtuma tuli todistettua, vaikka yritin piilotella tuttua S-neuvosta sipulihyllyillä. Jännittävän ruoanmetsästyksen jälkeen tein hiilellä kypsennetyille pihveille kolmen pippurin sinappi-konjakkikastikkeen pinaattihöystöllä. Toimi!

S-marketin piilokamerassa.



Viikon treenit:

Ma Lötköä 12,91km 5'05/ km

Ti Ohitustien terävät 10*20s/ 2min + verrat 12,78km

Ke Verra + Sorkkiksen veksi 12km 4'20/ km + verra. Yhteensä 16,49km

To Lepo

Pe Lötköä mm. Lastiksen kierto. 16,38km 5'26/ km

La Verra + Parkrun 5km 19.32min + verra. Yhteensä 10.69km

Su Järvinen 26,58km 5'06/ km

Viikko yhteensä 95,8km

Tulevalla viikolla on ohjelmassa tiistaina tonnit, keskiviikkona Pirkkalan hölkän talkoilut ja perjantaina olisi Kumpula hölkkä 15km. Saa nähdä arvaako mennä viivalle eli uskonko palautuvani puolikkaaseen.



Kommentit