#karhueestaas treenit tehnyt

Tällä viikolla tuli #karhueestaas -projektin viimeinen varsinainen kehittävä harjoituksellinen osuus valmiiksi. Viimeinen kovempi treeni oli 1500m vertikaalista tunkkausta Mustavuoressa. Meitä oli hyvä porukka liikkeellä ja taas kerran tuli toteen koetuksi porukan voima. Sinänsä kova ja tylsähkö treeni hyvässä porukassa meni jos ei nyt kuitenkaan ihan siivillä niin ainakin paljon joutuisammin. Aloitimme tunkkauksen suhteellisen rauhallisesti ja kiristimme tahtia loppua kohden eli juuri niin kuin tuo pitää tehdäkin. 18 nousun jälkeen Gallardo totesi, että voisi jo vähitellen kiirehtiä kotiin joka toi pienen loppukyräilyn harjoitukseen. Onneksi homma pysyi kuitenkin lapasessa eli ei mennyt överiksi. Ultraaminen on yksinäistä oman mielen hallintaa, mutta ultrille valmistautuminen on sitten taas päinvastoin paljolti porukalla tekemistä. Ainakin itselle kaikki projektit ovat olleet onnistuneita monella tapaa juurikin sen ansiosta! Tässä vaiheessa ennen vajaan parin viikon päässä odottavaa loppuhuipennusta ei vielä ole aika projektin yhteenvedolle. Pienenä välitilinpäätöksenä voi todeta, että kunto on ei pelkästään napsun vaan ison loikan verran parempi vuoden takaiseen hetkeen ennen NUTS Yllästä verrattuna. Nyt on jäljellä palauttelevaa fiilistelyä pääosin poluilla ja samalla maastoaskeleen loppuhiontaa 300:lla santapaperilla.

Tunkkaajat: Marko, Gallardo, Tappi, Valttu ja Mjev



Viikon treenit:

Ma Lepo

Ti Polkulötköä Gallardon kanssa 11,13km 1:05'36

Ke Lepo

To Polkulötköä Gallardon kanssa 11,32km 1:08'30
Pe Proffan kanssa verr 5km + rennot 10*1min veto/ 1min palautus + verr 2,5km Yhteensä 11,13km 1:00'31

La  Tunkkausta 22*Mustavuori 2:12'03h, 1518m vertikaalista nousua + 2km verraa. Yhteensä 14,30km

Su Äitienpäivää ja illasta Gallardon kanssa pikku nätti sora ja polkuyhdistelmä  mm. Lastenojanvuoren kierto ja Kurikkakallion reitti. Loppuun pikku nosto alta vintsaa. 20,20km 1:50'20h 5'27/ km. Lastiksessa kertoilin Talkvistin ja Proffan alulle laittamasta Lastenojanvuoren ME kokeesta ja yhdistyksemme nimen alkuperästä. Samassa vastaan viilettivät ensin Sarza ja heti perässä Arne. Ajoitus toimi!

Viikko yhteensä 68,1km

Tuleva viikko on lötköä ja viimeinen testiluontoinen veto Tampere Parkrunissa lauantaina. Fiilis on kovan urakan jälkeen kohdillaan!


Kommentit